کد خبر : 6719
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 سپتامبر 2021 - 9:48

بمب‌گذاری در اهواز تکذیب شد  

بمب‌گذاری در اهواز تکذیب شد  

فرمانده انتظامی اهواز گفت: خبر وجود یک بسته مشکوک در یکی از بانک‌های منطقه کیانپارس شهر اهواز کذب بوده و شناسایی و دستگیری عوامل انتشار این شایعه در دستور کار پلیس قرار دارد. سرهنگ محسن دالوند اظهار کرد: در پی تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وجود یک بسته مشکوک در یکی از بانک‌های

بمب‌گذاری در اهواز تکذیب شد  

فرمانده انتظامی اهواز گفت: خبر وجود یک بسته مشکوک در یکی از بانک‌های منطقه کیانپارس شهر اهواز کذب بوده و شناسایی و دستگیری عوامل انتشار این شایعه در دستور کار پلیس قرار دارد.

سرهنگ محسن دالوند اظهار کرد: در پی تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وجود یک بسته مشکوک در یکی از بانک‌های شهرستان اهواز، بلافاصله ماموران پلیس جهت صحت و سقم موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند.

به گزارش پایگاه خبری روزنامه نیوز، وی با بیان اینکه ماموران پس از حضور در صحنه، شرایط را بررسی کردند، ضمن تایید شایعه بودن خبر افزود: شناسایی و دستگیری عوامل انتشار این شایعه در دستور کار پلیس قرار دارد.

فرمانده انتظامی اهواز از کلیه شهروندان خواست به شایعات منتشرشده در فضای مجازی توجه نکنند و اخبار را از مراجع رسمی و ذیربط پیگیری کنند.

جمال عالمی‌نیسی فرماندار اهواز نیز در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص مطلب منتشر شده مبنی بر بمب‌گذاری در بانک کشاورزی کیانپارس گفت: این موضوع تکذیب می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.