کد خبر : 2229
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 فوریه 2018 - 12:55

صدرو سند رسمی برای ۳میلیون ساخت و ساز غیر مجاز با تحقق ۳ شرط

صدرو سند رسمی برای ۳میلیون ساخت و ساز غیر مجاز با تحقق ۳ شرط

صدور سند رسمی برای ۳ میلیون ساخت و ساز غیرمجاز با تحقق ۳ شرط معاون وزیر راه و شهرسازی از سند دار کردن املاک تصرف شده توسط ۳ میلیون خانوار با قیمت دولتی و قیمت روز خبر داد و گفت طرح مسکن مهر سال آینده به پایان می‌رسد. ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ – ۱۰:۴۳ اقتصادی  راه

صدور سند رسمی برای ۳ میلیون ساخت و ساز غیرمجاز با تحقق ۳ شرط

معاون وزیر راه و شهرسازی از سند دار کردن املاک تصرف شده توسط ۳ میلیون خانوار با قیمت دولتی و قیمت روز خبر داد و گفت طرح مسکن مهر سال آینده به پایان می‌رسد.

عظیمیان

به گزارش خبرنگار اقتصادی بامداد ایران و به نقل از تسنیم حمیدرضا عظمیان در نشست خبری با تبریک فرا رسیدن دهه فجر اظهار کرد:‌ برای املاک و اراضی تصرفی سازمان ملی زمین و مسکن که طی سال‌های متمادی مورد تعرض قرار گرفته است، یک دستورالعمل در شهریور امسال به تصویب مجمع رسید.

وی با بیان این‌که این دستورالعمل دو هفته قبل به استان‌ها ابلاغ شد که ۳ میلیون خانوار را شامل می‌شود، تصریح کرد: کسانیکه روی املاک دولت و اراضی ساخت و ساز انجام داده‌اند و با ۳ شرط واجد شرایط بودن (عدم استفاده از امکانات دولتی)، ساخته شده و مطابق با طرح‌های تفصیلی به قیمت دولتی (یک قیمت نازل) و مازاد ملک را به قیمت روز از افراد دریافت شده و ملک سنددار می‌شود. به عنوان مثال چنانچه حد نصاب تفکیکی ۲۰۰ متر باشد و فردی ۲۲۰ متر زمین دولت را ساخته و تصرف کرده باشد ۲۰۰ متر به قیمت تمام شده دولتی و ۲۰ متر مازاد ­حد نصاب به ­قیمت روز دریافت شده می‌شود.

وی با بیان این‌که با این کار افراد می توانند از مزیت‌های بعدی استفاده کنند، تصریح کرد: روال کار این گونه افراد به یک سامانه مراجعه کرده و اسناد آنها توسط هیئت‌هایی رسیدگی می‌شود و به شرطی که با طرح‌های تفصیلی مغایرت نداشته باشد برای صدور سند به دفاتر اسناد همان محل معرفی می‌شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که اگر ساخت و سازی مغایر طرح تفصیلی باشد ملک را خریداری می‌کنیم و به عنوان نمونه برای بازگشایی معابر از آن استفاده خواهیم کرد به ۱روژه‌های مسکن مهر اشاره کرد و گفت:‌امسال ۱۲۲۴۵۲ واحد در برنامه بوده که ۹۱۳۳۸ طی ۹ ماه اجرا شده و از این تعداد ۷۳ هزار واحد تحویل شده است.

عظیمیان با اشاره به این‌که برنامه اتمام عملیات نازک‌کاری ۳۹۵۷۰ واحد بوده که در ۹ ماه امسال ۳۶۱۰۳ واحد آن به اتمام رسیده است، افزود: فکر می‌کنیم تا پایان سال آینده پروند مسکن بسته شود، بالغ بر ۱۱۳۶۸۷ واحد در برنامه تکمیل و اتمام در سال ۹۷ قرار دارد.

وی در پاسخ  مبنی بر این‌که رئیس‌جمهوری وعده اتمام مسکن مهر را تا پایان امسال را داده‌اند، گفت: تاخیر در تکمیل یک بخشی از واحدهای مسکن مهر نه تقصیر رئیس‌جمهوری است، نه وزیر راه و نه سازمان ملی زمین و مسکن. بخشی از اینها در محاکم شکایت دارد که بیشتر مربوط به تعاونی‌ها و خودمالکی است. بخشی از مشکلات مربوط به تاسیسات زیربنایی مانند آب و برق و … است و تعدادی هم واحد بدون متقاضی داریم.

وی در پاسخ مبنی بر این‌که سازمان ملی زمین و مسکن عهده‌دار ساخت چه تعداد مسکن مهر است، اظهار کرد: ۱٫۲ میلیون واحد مربوط به سازمان ملی زمین و مسکن بوده که حدود ۹۰ درصد آن به اتمام رسیده و  ۱۱۳ هزار واحد باقیمانده نیز سال آینده به پایان می‌رسد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.